Timeplan

360 grader er et full-servicesenter med en rekke tilbud innen gruppetrening.

Oransje timer i sal utfordrer koordinasjonen. Trinnkombinasjoner fra det enkle til det mer avanserte og veldig morsomme:-) Stikkordene er effektivitet, intensitet og treningsglede til tusen. Kom og la deg inspirere til økt treningseffekt. Velkommen til morsom trening som sammen med andre tar treningsopplevelsen til nye høyder:-)

Zumba – Puls dans – Kostholds foredrag

Blå timer er enkle og effektive kondisjonstimer som anbefales hvis du ønsker en god treningsøkt uten for mye trinn og koreografi. Her står treningseffekten i fokus. Timene er energiske og tøffe, samtidig som de er enkle slik at alle kan mestre treningen og oppnå sine mål.

Step styrke – Puls – Walk in – styrke nakke/rygg – Sal voksen

Røde timer er enkle og effektive saltimer med hovedfokus å stramme opp og styrke kroppen på en skånsom måte. Passer fint om du er nybegynner og erfaren.

Run in – Body pump – Rumpe&bensterk – Styrkesirkel – Minibandsyrke – Sterk overkropp

Svarte timer er litt tøffere timer med  styrketrening for hele eller deler av kroppen – med og uten hjelpemidler. Passer for deg som har litt erfaring fra styrketrening fra før.

Bootcamp – Six pack – Kettlebell – Six pack – Bootcamp kroppsvekt

Grønne timer er trening for kropp og sjel. Balanse, styrke, bevegelighet, harmoni og avspenning står i fokus.

Yoga flow – Yoga – Sirkel senior – Srisri yoga – Stretching

Gule timer er alle spinntimer. Enkle og effektive kondisjonstimer som passer for absolutt alle enten du er nybegynner eller dreven syklist. Her kan alle sykle side om side og få like godt utbytte av treningsøkta.

Spinn Express 30 – Spinn 45 – Spinn 55 – Spinn RPM – Spinn interval