Timeplan

360 grader er et full-servicesenter med en rekke tilbud innen gruppetrening både inne og ute.

Hvite Timer

Styrketrening som passer for alle i treningssal.

Omnia-Styrke

Walk – In  & Run – In

Er timer på tredemølle i 2. etage. Timene er enkle og effektive og passer for alle enten du er nybegynner eller erfaren, alle tar det utifra egne forutsetninger.

Oransje timer i sal utfordrer koordinasjonen. Trinnkombinasjoner fra det enkle til det mer avanserte og veldig morsomme:-) Stikkordene er effektivitet, intensitet og treningsglede til tusen. Kom og la deg inspirere til økt treningseffekt. Velkommen til morsom trening som sammen med andre tar treningsopplevelsen til nye høyder:-)

Dance Aerobic – Step Fun – Puls Fun

Blå timer er enkle og effektive kondisjonstimer som anbefales hvis du ønsker en god treningsøkt uten for mye trinn og koreografi. Her står treningseffekten i fokus. Timene er energiske og tøffe, samtidig som de er enkle slik at alle kan mestre treningen og oppnå sine mål.

Puls Start – Puls – Step Puls – Puls Box – Puls Tabata –  Puls Sirkel Intervall – Step Styrke

Røde timer er enkle og effektive saltimer med hovedfokus å stramme opp og styrke kroppen på en skånsom måte. Passer fint om du er nybegynner og erfaren.

Six Pack – Rumpe & Beinsterk – Mage & Rumpesterk – Sterk Helkropp

Svarte timer er litt tøffere timer med  styrketrening for hele eller deler av kroppen – med og uten hjelpemidler. Passer for deg som har litt erfaring fra styrketrening fra før.

Kettlebell – Six Pack – Bootcamp – 360-Crosstraining

Grønne timer er trening for kropp og sjel. Balanse, styrke, bevegelighet, harmoni og avspenning står i fokus.

Pilates – Yoga – Bevegelighet – Bevegelighet & Styrke m egen Kroppsvekt – Styrke Sirkel Voksen – Sal Voksen – Sirkel Senior

Gule timer er alle spinntimer. Enkle og effektive kondisjonstimer som passer for absolutt alle enten du er nybegynner eller dreven syklist. Her kan alle sykle side om side og få like godt utbytte av treningsøkta.

Spinn Express 30 – Spinn 45 – Spinn 55 – Spinn TGIF 45 (Thank god it`s Friday) – Klubbsukkel 75 RGSK – Virtual Spinn