Spinntimer

Spinn Express: Er en 30minutters sykkeløkt som passer godt om du er nybegynner og vil starte med en time som ikke er så lang. Møt opp i god tid for å få hjelp til innstillinger mm. Timen passer også bra for erfarne, som kan få en kort eg effektiv økt som også kan kombineres med annen trening før eller etter. Timen avsluttes etter nedtrapping og en kort strekk for overkropp.

Spinn 45: Passer for alle som liker å sykle og er en effektiv time hvor du selv bestemmer intensiteten. Instruktøren motiverer deg gjennom en variert løype.

Spinn 55: Passer for alle som liker å sykle. Du får en meget effektiv kondisjonstime på sykkel hvor du motiveres til å yte maksimalt. Du bestemmer selv intensiteten på timen og her får du treningsglede og treningsutbytte til tusen!

Spinn TGIF 45: Er en tøff  spinningtime etter jobb fredag. TGIF står for Thank God It’s Friday, så dette er siste utblåsning før helgen! 🙂 Passer også for alle da du bestemmer intensiteten selv.

Alle spinningtimer har som mål å styrke hjertet og kondisjonen samt  bidra til ekte treningsglede 🙂

Virtual Spinn: Spinntimer med løype på skjerm fra de franske alpene. Virtual spinn er time uten instruktør tilstede i rommet. Du har derimot instruktør på skjermen som veileder og motiverer deg gjennom løypa.